Svejsning

En stor moderne smedeafdeling

Hos TriTech er vi specialister i de fleste former for smedearbejde, og herunder svejsning. 

Vi har en stor moderne smedeafdeling med det nyeste og bedste udstyr. Vi kan hjælpe dig hvad enten det drejer sig om større konstruktioner, tyndpladearbejde og alle former for arbejde med design. Svejsning er en af vores stærke kernekompetencer som vi udfører i de fleste materialer såsom rustfri stål, jern, aluminium samt andre materialer i de fleste størrelser og former. 

Vi råder over en ny Bystronic Bystar fiberlaser på 4×2 meter samt Bystronic cnc kantpresser der gør os i stand til at leverer dig den bedste kvalitet. Vores dygtige svejsere står klar til at levere rigtig god kvalitet.

Hos TriTech hjælper vi dig med at gøre dine idéer til virkelighed.

Kontakt os allerede i dag

Svejsning i aluminium

Der stilles store krav til arbejdet og teknikken, når man skal svejse i aluminium.
Aluminium kræver nemlig en del ekspertise, da det er et blødere end mange andre materialer. Derudover har aluminium også en højere smeltetemperatur på ydersiden, end den side der svejses i. Hos TriTech har har vi den rette erfaring og ekspertise der skal til, for at håndtere og udføre svejsning i aluminum med præcision.

Svejsning i topklasse

Når vi udfører svejsning er det altid med øje for de små detaljer, så resultatet kommer til at være knivskarpt og leve op til både forventninger og krav.  
Vi har det helt rette udstyr, er opdateret på de bedste teknikker og har kompetente medarbejdere, der ikke går på kompromis med kvalitet - derfor er du altid sikret svejsning i topklasse hos TriTech. 

Kontakt os hvis du skal bruge et tilbud på svejsning 

Har du brug for en professionel sparringspartner, så hjælper vi også gerne med at belyse de muligheder der er i din situation, samt finde frem til den mest effektive løsning. Ønsker du at få et konkret tilbud på en svejseopgave, så kontakt os uforpligtende og lad os høre mere om opgaven, derefter kan vi udarbejde et godt tilbud til dig. 

Vi holder til dagligt til i Bjert nær Kolding og Haderslev, men hjælper også gerne kunder rundt omkring i landet med svejsning, spåntagning og andet smedearbejde. 

Kontakt os 

Henrik Poulsen
Mail: henrik@tritech.dk
Telefon: +45 40453423

Henning Korsgaard
Mail: henning@tritech.dk
Telefon: +45 50401984