CNC fræsning

Har du brug for at få udført CNC fræsning? Så kan vi hjælpe dig.
Hos TriTech udfører vi forskellige typer af smedeopgaver og spåntagning i alle materialer. Vi tilbyder blandt andet professionel og effektiv CNC fræsning samt CNC drejning til større og mindre emner. 

Med CNC fræsning kan vi fremstille emner med en plane eller krum overflade. Vi benytter altid det nyeste og bedste teknologi, som gør at vi kan levere resultater der er i topkvalitet og har et højt præcisionsniveau. 

Ønsker du at få et tilbud på en komplet opgave? Så er alt du skal gøre blot at kontakte os, og fortælle lidt mere om hvad du skal have lavet. Derefter kan vi komme med forslag til effektive løsninger der matcher jeres krav. 

Vi holder til i Bjert nær Kolding og Haderslev, men hjælper kunder rundt omkring i landet med skræddersyede løsninger. 

Kontakt os allerede i dag

Hvordan foregår CNC fræsning?

CNC fræsning er en proces indenfor spåntagning, der fræser emner ved hjælp af forskellige skærende værktøjer. I modsætning til CNC drejning roterer emnerne ikke, men er i stedet spændt fast i et opspændingsværktøj, imens værktøjet roterer og skærer det overskydende materiale af indtil den ønskede form opnås. 

CNC fræsning kan benyttes til forskellige emner, f.eks. jern, rustfri stål, aluminium samt andre metaller og også i plast. 

Kontakt os hvis du har brug for CNC fræsning

Har du brug for at få udført CNC fræsning, så står vi hos TriTech klar til at løse opgaven. Vi hjælper dig med at gøre dine ideer til virkelighed på den bedste og mest effektive måde. 

Kontakt os hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du ønsker at få udarbejdet et konkret tilbud på din opgave. Vi hjælper naturligvis også med professionel rådgivning og finder i samråd med dig, den bedste og mest effektive løsning. 

Kontakt os for et godt tilbud

Claus
Mail: cjo@tritech.dk
Telefon: +45 40768466

Kjeld 
Mail: kca@tritech.dk
Telefon: +45 26197960