Laserskæring

Laserskæring & CNC kantpresning

Søger du en professionel smed der kan kan hjælpe med laserskæring? Hos TRITECH er vi specialister i smedearbejde og spåntagning. Vi udfører både laserskæring, pladebearbejdning og svejsning i top kvalitet. 

Laserskæring er en seperationsproces, der kan benyttes til forskellige former for emner, f.eks. til at skære stål, aluminium, kobber, messing, bronze og andre materialer. 
Skæreprocessen sker når strålen fra laseren rammer emnets overflade og opvarmer det til den temperatur der gør, at materialet enten smelter eller fordamper. Når laserstrålen er trængt igennem starter skæringen. 

Nyeste teknologi indenfor laserskæring 

Vi er helt opdateret på de nyeste teknologier indenfor pladebearbejdning, og derfor kan vi tilbyde de bedste og mest effektive løsninger. Vi hjælper dig uanset om du skal bruge 1 stk. eller flere tusinde, og vi er naturligvis med dig under hele processen fra idé til det færdige produkt. 

Laserskæring er en meget effektiv metode, der skærer et snit i utrolig høj kvalitet. Det er en berøringsfri metode til at skære i forskellige materialer, uden at efterlade ridser og ujævne snitflader. Vores laserskærer og CNC kantpresning efterlader et meget flot og ensartet resultat, så emnerne bliver skåret præcist og ikke nødvendigvis kræver efterbehandling - dette afhænger dog også af hvilket materiale der benyttes. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Detaljer om vores laserskæring:

  • Laserskæring
  • 4kw BYSTRONIC fiberlaser 2000×4000 skærebord
  • 20mm stål
  • 15mm rustfri
  • 15mm alu
  • Herudover skæring i messing, kobber og bronze
  • Afgratning med FLADDER 1250mm
  • CNC Kantpresser BYSTRONIC X-PERT 1500/3100

Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på laserskæring 

Er du interesseret i at få yderligere information, eller ønsker du at få et konkret tilbud på laserskæring, så kontakt os allerede i dag og hør mere. 
Vi holder til i Bjert nær Kolding og Haderslev, men hjælper gerne kunder rundt omkring i landet. 

Vi giver gerne en professionel rådgivning og vejledning, så du får den bedste løsning. 

Kontakt os på en af følgende muligheder

Henrik Poulsen
Mail: henrik@tritech.dk
Telefon: +45 40453423

Henning Korsgaard
Mail: henning@tritech.dk
Telefon: +45 50401984