CNC drejning

Hos TriTech er vi specialister i forskellige former for smedearbejde samt i spåntagning i alle materialer. Vi tilbyder professionel CNC drejning og CNC fræsning til både små og større projekter. 

Vi anvender altid de nyeste teknologier og har det rette udstyr til at udføre arbejdet, for at vi kan levere CNC drejning i topkvalitet. Vores CAD og CAM systemer sikrer, at dine produkter bliver præcist som du ønsker. 
Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en opgave, så kontakt os for at få yderligere information.

Kontakt os for at få et tilbud

Hvad er CNC drejning?

CNC står for Computer Numerical Control som refererer til at det er en produktionsmaskine, der via en computer kan fremstille mange ensartede emner i forskellige materialer. 

Drejning er ligesom vores CNC fræsning en spåntagende proces, hvor diameteren på et emne reduceres. Hele processen sker på den skærende maskine, der leverer et meget præcist resultat. Processen er væsentlig hurtigere end ved manuel drejning, hvilket både betyder at fejlene mindskes, kvaliteten højnes og at emnerne bliver ens.

CNC drejningen kan både benyttes til blandt andet at skære cylindere, kugler, aksler, hjul og meget andet. 

Kontakt os hvis du har brug for CNC drejning 

Har du brug for en erfaren og kvalitetsbevidst fagmand til at udføre CNC drejning, så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om din opgave. Når vi ved lidt mere om hvad du skal have lavet, kan vi udarbejde et konkret tilbud til dig. 

Som din sparringspartner er vi naturligvis også til rådighed, hvis du har brug at høre mere om hvilke muligheder der er. 
Vi står klar med en effektiv løsning, så vi kan hjælpe med at gøre dine ideer til virkelighed. 

Kontakt os for et godt tilbud 

Claus
Mail: cjo@tritech.dk
Telefon: +45 40768466

Kjeld 
Mail: kca@tritech.dk
Telefon: +45 26197960