Follow us

Vi tilbyder

Vi tilbyder

Spåntagning – Smedearbejde – Laserskæring – Montage

Hos TriTech hjælper vi dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Udover at være erfarne specialister inden for spåntagning, montage og smedearbejde, tilbyder vi også rådgivning. Det er vigtigt for os at du har en følelse af at der er gjort alt hvad der er muligt for at gøre dit produkt funktionsdygtigt effektivt til en ordentlig pris.

Kontakt os for tilbud

Spåntagning

TriTech har stor erfaring inden for spåntagning. Vi arbejder i alle typer materialer fra de eksotiske rustfri ståltyper til plastiske materialer. Vi tilbyder fremstilling af serier i alle størrelser fra 1 til flere tusinde stk. en af vores specialer er fremstilling af prototyper. Vi tilbyder vores kunder hjælp i konstruktionsfasen, et ekstra sæt øjne kan være en fordel når man skal fremstille bedst og billigst muligt. Via vores moderne CAD og CAM systemer sikrer vi at dine konstruktioner og produkter bliver som ønsket. Har du en ide hjælper vi dig med at gøre den til virkelighed. Vi vil gerne være sparringspartner hvor det er en fordel for dig. Vi fortæller dig hvad der er muligt og hvordan tingene gøres nemmest. Det mener vi er en økonomisk fordel for dig.

Kontakt os for et godt tilbud:
Claus Jørgensen, cjo@tritech.dk, eller telefon +45 40768466
Kjeld Caspersen, kca@tritech.dk, eller telefon +45 26197960

Smedearbejde

Vi har en stor moderne smedeafdeling med det nyeste og bedste udstyr. Vi kan hjælpe dig hvad enten det drejer sig om større konstruktioner, tyndpladearbejde og alle former for arbejde med design.

Vi råder over en ny Bystronic Bystar fiberlaser på 4×2 meter samt Bystronic cnc kantpresser der gør os i stand til at leverer dig den bedste kvalitet

Vores dygtige svejsere står klar til at levere rigtig god kvalitet.

Hos TriTech hjælper vi dig med at gøre dine idéer til virkelighed.

Kontakt os for et godt tilbud:
Henrik Poulsen, henrik@tritech.dk eller telefon +45 40453423
Henning Korsgaard,  henning@tritech.dk, eller telefon +45 50401984

Laserskæring & CNC kantpresning

Vi hjælper dig med alt fra ide til færdigt produkt. TRITECH har den nyeste teknologi indenfor pladebearbejdning. Vi hjælper dig uanset om du skal bruge 1 stk. eller flere tusinde.

Detaljer:

  • Laserskæring
  • 4kw BYSTRONIC fiberlaser 2000×4000 skærebord.
  • 20mm stål
  • 15mm rustfri
  • 15mm alu
  • Herudover skæring i messing, kobber og bronze
  • Afgratning med FLADDER 1250mm
  • CNC Kantpresser BYSTRONIC X-PERT 1500/3100

Kontakt os for et godt tilbud:
Henrik Poulsen, henrik@tritech.dk eller telefon +45 40453423
Henning Korsgaard,  henning@tritech.dk, eller telefon +45 50401984

Montage

Vi kan tilbyde montage af dine produkter. Enten af dele og koponenter du køber hos os eller leverer selv.

Vores dygtige medarbejde kan også montere dine emner, enten ud fra emner du får fremstillet hos os eller køber hos en anden  leverandør eller som i de fleste tilfælde en kombination. Vi står gerne for indkøb af komponenter eks. Til el og luft/hydraulikstyring.

Eksemplet her er en stopboks til lageret på Carlsberg i Fredericia, fremstillet af komponeter fremstillet på Tritech samt indkøbte dele til luft styring.